Thursday, May 9, 2013

Life Update

aku pun nak buat Life Update mcm Fatin Liyana ah. dia blogger yg bagus dan famous, tentunya ramai yg nak ambil tahu tentangnya. aku pulak, saja-saja mengada nak tiru. lol. takda niat nak tiru pun.

makin lama, makin besor, makin tua-tua ni, aku dapati aku banyak masalah. masalah dengan diri sendiri.

kalut yg makin menjadi-jadi, apa yg keluar dari mulut tak serupa dgn apa yg aku intent utk cakap pada mulanya.

aku kalut, sangat kalut. aku sendiri tak mampu nak kawal kalut tu. malu toksah kata lah. nak marah orang pun kalut-kalut, bayangkan?

pernah sem lepas aku join debat, bayangkan budak kalut join debat. hancur habaq hang. dah lah kalut, tulis kat kertas lain, cakap waktu debat lain daripada apa yang ada atas kertas. bayangkan?

sekian,
insan yang paling banyak kelemahan. dah lah tak cun pulak tu. 

kesian.. tamat.. he he

wassalam.

No comments:

Post a Comment