Tuesday, January 29, 2013

Hari ni ambe nak merepek sikit.

Hari ni ambe nak merepek sikit.

Assalamualaikum. ehem.

Baru je sehari dua lepas sembang sembang dengan Emak pasal pusat tuisyen memandangkan aku tak puas hati yg Aiman Imran akan ambil UPSR tahun ni, tapi tuisyen hanya sekali seminggu. Cakap punya cakap sampai lah keluar pasal bagusnya dulu kakak dpt menuntut dengan arwah Teacher Mus and the gang, bersyukur gila!

Straight to the point, tadi ambe ternampak terjumpa terserempak tertegur terbercakap dengan Hasbullah! Hahaha. Bukan Hasbullah Awang pengulas bola sepak tu, tapi Hasbullah Zakaria, anak sulung arwah Teacher Mus. wa wa wa wa wa. I was very excited. Hahahaha. lol.

Bullah masih suci seperti dulu walaupun kini suara dia garau =____________=
Kalau dulu dia comel, sekarang dia macho gila. pergh pergh :ppPPPpp

ps: Al-Fatihah buat arwah Teacher Mus. Semoga arwah ditempatkan dalam kalangan mereka yang beriman. aminn.
pss: Saja nak update blog. takda benda nak coret, cerita pasal ni. blergh. :-Z

No comments:

Post a Comment